Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

APOF

Siden 2017 har APOF sørget for, at kvinder i Danmark og rundt omkring i verdenen har mulighed for at få lækkert tøj til deres garderobe. Søstrene Frederikke og Kathrine, der begge er udannet indenfor kunst og mode, besluttede sig for at bruge deres flair for smukt print, farver og lækre materialer til at starte dette danske modebrand. APOF står for ’A piece of faverites’da målet er at give dig en ny og vedvarende favorit til samlingen.

De skaber kollektioner der kan bruges i hverdagssammenhæng og til festlige arrangementer. Du kan altså tage din yndlingskjole på til diverse ting, om det er på arbejde eller et fantastisk sommerbryllup. De forskellige items er farverige, sprudlende og samtidig stilrene og simple, de skaber liv til garderoben og er designet til den moderne kvinde, der ikke er bange skille sig ud fra mængden.

Det er svært at sige farvel til en favorit, derfor har ADOF sørget for at lave deres items i god kvalitet. Long Lasting Favorites er det de stræber efter at give til deres kunder, favoritter der ikke er nødvendige at skifte ud lige foreløbig. APOF har brugt tid på at finde de bedste og rigtige materialer, for at give det blødeste stof, med den rigtige struktur.

De unikke kollektioner bliver skabt i Europa, hvor produktionerne hovedsageligt sker i Italien og Portugal, hvor APOF har en god relation til producenterne. APOF producere deres kollektioner i små doser ad gangen, for at sikre sig godt kvalitet. Detaljerne er i fokus og ikke en eneste style er lavet uden nøjagtighed. 

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

16 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Skjorter og kjoler i smukt print 

Lækre sommerkjoler og flotte lette skjorter pryder APOFs kollektioner, der er fyldt med forskellige styles, teksturer og fantastiske farver. APOF er ikke bange for at lade pufærmer, flæser, sløjfer eller fryns dominere deres kollektioner og skabe liv til de mange items. Lange smukke kjoler der falder flot og ser fantastiske ud på enhver figur. Kjolerne kan styles over et par bukser, bare ben og sneakers eller med et par stiletter. Alle kjoler kan fungere som du har lyst og til det du ønsker den, hvilket gælder for alle APOFs items, de kan styles og bæres så det fungere for dig og din stil. De fine farver, former og mønstre fra kjolerne, går igen ved skjorterne. Skjorterne fra APOF sætter gang i ethvert outfit, hvor der er leget med den ’almindelige’ skjorte. Flotte kraver der giver liv og struktur til dit outfit, APOF skaber spænding omkring skjorterne og giver en kant, der ikke ses mange steder. Skjorterne vil være smukke under diverse jakker, striktøjer eller bare lige som den er, der sættes ingen grænser.

Farverige jakker og smukt overtøj

Fantastiske jakker, der kan bruges på alle tider af året og skaber det perfekte outfit, fås hos APOF. Alle ved at en smuk jakke, kan gøre hele forskellen over et flot outfit, derfor har APOF gjort sig en dyd ud ad, at skabe den perfekte jakke til dig. Tern, blomster, bølger og prikker er alle mønstrer der fylder og præger kollektionerne, hvor der bestemt ikke mangler flot overtøj og formidable jakker. Længden på de jakker der fås hos APOF, er perfekt til de kolde måneder og sørger for, at du er varm og velklædt på en og samme tid. Lange jakker er ikke det eneste APOF tilbyder, de tilbyder også jakker med korte ærmer, der fås i fantastisk flotte farver. Denne jakke kan du style med en af APOFs smukke skorter, hvor de flotte flæser på ærmerne og kraven kan anes og giver et fuldent look.