Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

By Malene Birger

By Malene Birger har eksisteret siden 2003 og er i dag blevet et af de mest succesfulde danske brands. Brandet er et international premium brand som følges af tusinde af kvinder verden over. Det var danskeren Malene Birger som i 2003 slog dørene op for det populære brand og som i dag sælges i over 40 lande. En del af succesen bunder i, at By Malene Birger designer eksklusive styles til fornuftige priser og som tiltaler en bred vifte af kvinder. Brandets filosofi er, at opfordre kvinder til at vælge den livsstil, som de virkelig ønsker at leve.

Mere end en gang er det danske brand blevet hædret for deres skarpe linjer, gode kvaliteter og tidsløse designs. Flere gang er det blevet udnævnt som ”Best Brand of the Year” og ”Best Danish Designer” hvilket er en stor ære når man ser på konkurrenterne i markedet. Visionen bag brandet er, at blive set som et designer-drevet, eksklusivt, inspirerende og respekteret brand på den internationale modescene. Det skal være et brand som kvinder føler sig stolte at bære.

Det er tydeligt at se, at mange danske kendte kvinder er fan af det smukke tøj.Mere end en gang er den danske sanger Medina samt Danmarks egen Kronprinsesse Mary set bære tøjet. Man kan ofte spotte designs fra By Malene Birger på den røde løber men også i gadebilledet hvor cool danske kvinder ses i både klassiske og nye trends fra modehuset. Brandet går aldrig på kompromis og har altid været med til forme trends på modescenen. Under modeugen i København giver brandet altid alt hvad de har, og formår sæson efter sæson at lave et smukt, trendsættende og ekstraordinært modeshow. Det har og vil altid være et af modenugens højdepunkter. Vi er mere end glade og stolte over, at kunne byde By Malene Birger velkommen til vores webshop.

68 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

68 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Kollektionen

Hos By Malene Birger tilbydes der luksus tøj med en kunstnerisk vinkel på de moderne klassiske styles. Alle kollektioner laves med kærlighed og med en vision om at blive de bedste. Kendetegnene siges at være de rene linjer, perfekte fitting og dristige detaljer. Dertil at det skal kunne passe alle slags kvinder verdenen over. Brandet stræber efter, at designe tøj der er let og nemt at bære, men som stadig ser moderne og trendy ud. Det er balancen af dette som gør det til et så elsket brand. Hver eneste kollektion er præget af gamle klassiske som genfødes gennem smarte detaljer eller fantastiske materialer. Det handler om top kvalitet og elegante silhuetter som har en moderigtig vinkel til en overkommenlig pris, så du kan opdatere dit klædeskab gang på gang. Tidsløs er et nøgleord i alle kollektionerne. Om det så handler om den lille sorte kjole, jakkesættet, silkeskjorten eller maxi kjolen så fremstilles alle styles i designs som vil holde år efter år. Hvad der gør dem specielle netop i den pågældende sæson, er de små detaljer som oftest ses i mønstre, farver og silhuetter. Brandet designer tøj som på en og samme gang er edgy, sexet raffineret samt feminint og klassisk. Det er en balancegang som det danske brand mestrer som ingen andre.

Iphone covers, punge og tasker

Det er ikke kun tøj brandet designer. Tasker, punge, Iphones covers og sko findes også i kollektionerne og altid i sæsonens print og farver. Du vil både finde cool sneakers og smukke stiletter så du både kan være street cool og feminin sexet. Tasker, punge og covers laves i samme print og farve så du kan matche på den fineste måde.

Fra cocktail kjoler til pyjamas

Denne sæson har det matchende stribede pyjamas sæt i silke, været et af sæsonens hotteste. Sættet er lavet både i sort og den smukke blå farve så der er noget for enhver smag. Derudover designes der altid tøj som er perfekt til hverdagen men som sagtens kan piftes op til fest i weekenderne. Styles såsom silkeskjorter og små jakker er perfekte til en travl hverdag, med et par jeans og et par støvler. I weekenden så style dem med en lang nederdel i en lækker farve og et par stiletter - og du er klar til at indtage aftenen. En styrke brandet besidder er, at designe klassisk tøj som er afdæmpet på en utrolig lækker måde. Tøjet behøver ikke en vild farve eller pasform for, at træde ud af mængden. Det gør de fine detaljer nemlig nemt for det. Om det så er i form af pailletter, blonder eller tern så er man sikker på, at have et moderne men stadig klassisk look. Musthaves at eje fra By Malene Birger er et par perfekt tilpassede bukser, en fin cocktail kjole, en klassisk pullover og en smart taske. Med disse items vil du aldrig gå galt i byen. Der er også altid basis varer at finde, såsom tank toppe, t-shirts og jersey kjoler som alle er i enkle farver og top kvalitet. En god basis top er altid en god investering og især disse fra By Malene Birger som findes blandt andet i en flot mørkeblå og bordeaux farve. Smukke farver er også altid, at finde i sæsonens kollektioner. Denne sæsons spring/summer kollektioner bød på sarte jordfarver sammensat med en petroleumsblå samt grå farve. Som kontrast bydes der også på en sart guld og orange som komplementerer jordfarverne utrolig godt. Hvis du skal til bryllup, dåb eller andre sommerfester kan vi kun anbefalede, at tage et kig på By Malene Birges kjole sortiment. Der laves både romantiske plisserede kjoler i sarte farver, som er perfekte til en havefest, eller dramatiske smukke kjoler til et mere raffineret aftenarrangement.

God kvalitet

Kvalitet er en af de vigtigste elementer for det danske modehus. Materialer udvælges altid med omhu, så man er sikker på komfort og holdebare designs. Igen fokuseres der på prisen som en vigtig del af brandets succes, da man får utrolig meget for sine penge. Det er ikke en overraskelse, at tøjet har fået så meget succes blandt verdens kvinder. Hver kollektion byder på forførelse og overraskelser som gør, at man bliver fristet til at købe hvert eneste item. Overraskelsen ligger tit i deres evne til, at gøre klassiske designs trendy og moderigtige igen, men på deres helt egen unikke facon. Der er ingen kollektioner som By Malene Birgers og vi kan ikke vente til de kommende kollektioner. Vi har i hvert fald allerede lavet en lang ønskeliste til næste sæsons kollektion.