Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

Iro

Det franske brand Iro har siden sin skabelse i 2005 taget verden med storm. Det har resulteret i, at brandet i dag har over 50 fysiske butikker verden over og forhandles hos de største webshop samt varehuse. Brandet kombinerer den klassiske parisiske stil med den rebelske og rå stil der stammer fra New York City.

Iro er skabt af brødrene Laurent og Arik som oprindeligt kommer fra Frankrig og som rundede New York en kort stund for at forfølge en karriere indenfor musik. Dog valgte de at kanalisere deres kreativitet videre, hvorfor de endte i modebranchen. Denne kreativitet og drive for at skabe noget fik de to brødre til at skabe modehuset IRO. I dag er det stadig brødrene som styre forretningen og designet. Brandnavnet Iro stammer fra det engelske ord hero, ”helt” på dansk, da du ikke altid ser en helt, men du ser altid hans arbejde. Denne tanke bag ordet ”helt” fik brødrene til at kalde deres fælles hjertebarn for Iro.

Brøderene kombinerer den franske stil med en New York vibe for at skabe et frirum til kvinder, som både klæder sig feminint og rocket. Denne stil rammer plet hos de fleste kvinder, da det netop er balancen mellem det feminine og maskuline der kan være så svær at ramme og det er netop det IRO er verdensmestre i. Ved at kombinerer perfekt håndværk, øje for detaljen og gode kvaliteter har IRO fundet sin unikke stemme og plads på den international modescene. Der kan derfor ikke sættes spørgsmålstegn ved IRO succes indenfor kvindemode.

I dag producerer brandet flere forskellige kollektioner. Der kan shoppes en herre og kvinde kollektion, accessories, sko og mindre lædervarer. Alle kollektioner designes i overensstemmelse med sæsonen og der tilbydes altid en bred variation af farver og prints. Vi er meget stolte og glade for at kunne byde Iro velkommen til Me & the Met. Find dine yndlings styles fra det franske modehus lige her.

88 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

88 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Inspirationen bag parisiske IRO

Inspiration bag kollektionerne er forskelligartet og varierer fra år til år. Brødrene blev oprindeligt inspireret af kvinderne i deres vennekreds. De syntes at deres veninder gik smukt klædt, hvilket fik dem til at ville starte deres eget designhus. De blev inspireret af det her vintage look, som samtidigt er afslappet og smart.

Alle kvinder i verden er fascineret og inspireret af de franske kvinder og deres helt specielle tøjstil. Der er skrevet lange bøger om den famøse pariske kvinde og hvordan hun klæder sig. Det er netop denne stil som brøderene prøver at fange i deres tøj, samtidig med at de tilføjer lidt fra New Yorks gadebillede. Det resulterer i et råt biker look med elegante detaljer. Designerene beskriver deres kunde som værende en hverdagens kvinder og ikke store og kendte it-girls og bloggere. Kendetegne ved en IRO kunde er kvinder som har en vis coolness og som ikke er bange for at leve livet.

IRO indeholder det hele. Så hvad enten du kigger efter t-shirts, kjoler, jakke, toppe eller måske et par jeans så kan du finde det her. Alle er karakteriseret ved at have det her boheme rocker parisiske look og vi elsker det!

Brug for et par ny sneakers, støvler eller stiletter?

IRO designer også hver eneste sæson en skokollektion og selvfølgelig er kollektionen altid lige til at dåne over. Kollektionen indeholder alt lige fra stiletter og sandaler, til sneakers og støvler. Også i skokollektionen kan man se filosofien og designstilen bag brandet. Brødrene formår nemlig at videreføre den feminine rock chic stil som præger IRO.

Det viser sig især i de rå biker støvler med snører og sølv hardware. De rå støvler er perfekte som modspil til et ellers feminin outfit, og giver lidt ekstra kant til et fint sommer look. Sandaler er ligeledes perfekte til de lune sommerdage. Skoene har altid fine detaljer som vævede print og flotte farver. Vores yndlings sko er de altid ultra cool and gennemførte stilletter og høje støvler. Skoene kan give et ekstra pift til ethvert outfit og hvis vi kunne, så ville vi købe dem alle sammen.

Verdenskendte for boucle jakkerne

Siden Chanel introducerede verden for de smukke boucle jakker, har stylen været en fast del af modeverden og har i dag været det i over 75 år. IRO har taget den elegante jakke til sig og gjort den til sin egen. I dag er brandet verdenskendt for værende en af de bedste til at designe de sofistikerede jakker. Jakken er kendetegnet ved det særlige stof som på og samme gang er fint og groft vævet. Det giver en nærmest ru overflade, som står i kontrast til den elegante silhuet. Jakken designes i sæsonens hotteste farver og kan oftest se med trendy detaljer som nitter og seje lynlåse. Denne sæson vil jakken komme i farver som rød, blå, hvid og sort. Vi vil style den feminine jakke med et par rå læderbukser eller denim jeans for netop at følge i IRO’s designerånd.

Shop din nye yndlings IRO kjole her

Udover boucle jakkerne er IRO også exceptionelle til, at designe kjoler og det helt klart også en af deres spidskompetencer. Kjolerne designes i forskellige former og snit, hvilket giver en stor variation i kollektionerne. Der er altid de klassiske korte slå-om kjolen med flæser som især har hittet denne sæson. Kjolen har et elegant snit og fremhæver de hele rigtige steder. Oftest laves kjolerne i et sejt print eller farve for at kompensere for det feminine snit. Har du brug for en kjole til årets næste store fest eller bryllup, så tilbyder IRO også det. Brandet finder også plads til gulvlange smukke kjole som vil passer perfekt til et sommerbryllup eller en lun sommerdag med sneakers.

IRO har store ambitioner for fremtiden, hvilket i år har resulteret i åbningen af endnu flere fysiske butikker og detailhandlere. Brandet har især udvidet i Asien og Europa de senere år da efterspørgselen for det flotte militær samt feminine look er eftertragtet. Her i Danmark nærmere specifikt København har IRO én fysisk butik hvor der kan shoppes. Men du kan altid finde dine yndlings styles her hos os.