Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

Børn

Kenzo er et verdenskendt high-end brand. Brandet stammer fra Frankrig og blev etableret i 1970’erne. Fra start har brandet hentet inspiration fra østen – ikke tilfældigt, da designeren bag er japaner bosat i Paris. Kenzo startede oprindeligt op som et modehus for herre- og kvindetøj, men som efterfølgende har suppleret med også at designe tøj til børn under navnet Kenzo Kids. Med Kenzo er der en oplagt mulighed for at følge modens ’mini me’-tendens, da mange af de styles du kan få til voksne også er at finde til de små. Og det ser super fint ud når både mor og barn har en af de ikoniske Tiger-sweats på dvs. den klassiske sweat-trøje med et tigerhoved på enten i samme eller i hver sin farve. Hos Me & the Met er vi glade for at kunne repræsentere det luksuriøse mærke som har et fantastiske farverigt og legende univers.

28 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

28 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Det uundgåelige tigerhoved

Det element der kommer tilbage hver sæson i alle kollektioner for både mænd og kvinder, børn og babyer på udvalgte styles er tigerhovedet. Tigerhovedet må siges at være Kenzo’s DNA og går aldrig af mode. I kollektionerne kommer tigerhovedet typisk både på sko, sweats, kjoler og t-shirts. Der er altid nogle nye farvekombinationer og mulighederne er mange. Der er både set styles, hvor tigerhovedet er tone i tone med stylen eller hvor der er stærke kontraster fra en sort baggrund til et neon gult tigerhoved. Ofte finder man også mere ekstravagante styles med tigerhovedet f.eks. besat med perler eller pailletter. Kort sagt er der altid et tigerhoved til enhver smag.

Kenzo børn

Hos Me & the Met elsker vi Kenzos tøj til børn. Det farverige univers som Kenzo er kendetegnet ved, passer perfekt som tøj til børn. Du vil altid kunne finde lyserøde og lyseblå styles til de helt små både i heldragter, huer, sweatshirts og t-shirts. Til de lidt større børn indgår der ofte blomstermotiver til pigerne og nogle farlige tiger i de blå, grønne og orange nuancer til de seje drenge. Badetøj er også en populær kategori hos Kenzo Kids. Her er det ofte lyserøde og blå styles som f.eks. badedragt og badebukser med Kenzo logoet på, der er en bestseller. Tigerhovedet er sjældent at finde på badetøjet.

Kenzo t-shirts og sweats

Når man siger Kenzo er det første der kommer i hovedet hos de fleste nok ’tiger’. For det er det ikoniske tigerhoved, som Kenzo er mest kendt og elsket for. På trods af at især herre og kvinde linjerne fra Kenzo er store og indeholder fantastiske styles, så er tigerhovedet det de fleste vender tilbage til. Især Kenzo sweats og t-shirts er blandt de mest populære tiger-styles til både voksne og børn. Kenzo t-shirts og sweat er også altid i en lækker kvalitet og med en god pasform, så hvem har ikke lyst til at iklæde sine små guldklumper i det. Sweats er gode hele året rundt – det er en behagelig bomuldskvalitet, som er god at holde varmen i både i det kølige forår og efterår samt om vinteren over en uldundertrøje eller body og til sommerperioden er den genial til de kølige aftener. Kenzo t-shirts er til at bo i hele sommeren med et par neutrale shorts eller tynde leggings.