Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

Love and Divine

Love & Divine er et dansk brand, der blev grundlagt i 2016. Man havde dengang et ønske om at skabe feminine styles med et skandinavisk touch til kvinder. Tøjet skulle være enkelt med fede detaljer og i en lækker kvalitet. Dette var målet tilbage i 2016, og dette lever Love & Divine stadig op til, da man altid finder nye og trendy styles i deres kollektioner.

Designerne bag Love & Divine er altid på jagt efter nye trends og tendenser i modeverdenen, og derfor er brandet altid i bevægelse. Der søges efter ny inspiration, der danner baggrund for de nye kollektioner hvert år. Det er vigtigt for Love & Divine, at der skabes et legesygt univers, hvor alt er tilladt, og hvor man får muligheden for at kombinere forskellige, nye styles med tøj, man allerede har hjemme i skabet. På den måde kan kunden selv skabe en personlig og feminin stil.

Det skandinaviske touch er kernen i Love & Divines design og et genkendeligt element i alle kollektioner. Designerne bliver inspireret af trends fra hele verden, men det skandinaviske er altid at finde i detaljen og ses som en rød tråd i hver kollektion. Inspirationen til de nye kollektioner kommer løbende gennem året, og derfor vil Love & Divines kollektioner ikke blive produceret på bestemte tidspunkter sammen med andre standardkollektioner, men i stedet vil de blive produceret, når den rigtige trend spottes. Derfor handler det for Love & Divine om ”mode til tiden”, når de gode ideer og trends omsættes til smukke, nye styles, der er klar til at blive vist frem. På denne måde sikrer Love & Divine, at deres kollektioner altid afspejler nyeste mode og tendenser.

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

14 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

Smukke skjorter, jakker, bukser og kjole - shop det hele her

Love & Divine er især kendt for deres smukke skjorter, der kommer i mange forskellige print, længder og snit. De fine skjorter er alle klassiske i snittet, hvilket gør dem anvendelige i mange sæsoner. De lange skjorter kan bruges både lukkede som kjoler udover et par jeans eller fine strømpebukser. De kan ligeledes bruges åbne med en cool t-shirt eller top indenunder. Skjorterne findes både i klassiske print som ternet eller stribet eller i fx dyreprint – det afhænger helt af sæsonen og dens tendenser. En ting er dog sikkert: Man går aldrig galt i byen med en af Love & Divines skjorter, der er et must i enhver garderobe. Skjorterne har altid feminine silhuetter, luftige materialer, fine print og et smukt snit. Brug skjorterne til et par enkle bukser eller jeans på arbejdet og tilføj lidt smykker og et par høje hæle til en aften ude.

Nyheder: Ternede og varme jakker

En varm og flot jakke er et must, når vinteren rammer Danmark. Vi kan ikke leve uden varmt og behageligt overtøj, der er med til at fuldende vores outfit. Love & Divine har et bredt udvalg af jakker og frakker, der matcher efterårets smukke farver. De flotte jakker findes både i ternet mønster, forskelligt print og i enkle farver, så der er noget for enhver smag. Brug jakken som et ekstra lag udover en fin strikket vest eller en skjorte og opnå et cool look med lag på lag. De flotte ’skjortejakker’ er perfekte til efteråret, hvor de fungerer som en let overgangsjakke. Hvis jakken ikke er varm nok, så find en matchende vatteret eller strikket vest i enten samme længde eller en kortere længde, så du er sikker på at holde varmen. Love & Divine har nemlig tilsvarende veste i forskellige lyse og mørke farver, der matcher jakkerne. Til vinter kan skjortejakken bruges som et ekstra lag indenfor i stedet for en strik eller cardigan.

Mix and match alle kollektioner og tøj

En af grundtankerne bag Love & Divine var at skabe et univers af tøj, der kunne bruges sæson efter sæson. Tøjet skal kunne matches på kryds og tværs – afhængigt af ens eget humør og personlige stil. Derfor er hver sæson præget af forskellige styles, der alle kan bruges til både hverdag og fest. Det kommer helt an på, hvordan man sammensætter sit outfit. Der findes masser af fine overdele med detaljer som blondekraver, flæser, pufærmer og smukke udskæringer på ryggen. Alle overdelene kan anvendes både på jobbet og til en middag ude i byen – det kommer blot an på, hvordan du vælger at style dem. Det samme gælder de printede leggins, der til hverdag kan bruges indenunder et enkelt outfit – fx en enkel sort kjole – og til fest kan styles med et par høje stiletter og en anden mere festlig kjole.

Love & Divine har desuden en kærlighed for sæt i samme print, og derfor vil man typisk finde det samme print på flere styles, så man som kunde netop man mixe og matche tøjets print, som man vil. Brug sættet sammen eller brug det hver for sig sammen med andre ting, du har hjemme i garderoben. Dette tema med ’mix and match’ er et gennemløbende tema og mål hos Love & Divine, så tøjet ikke bliver glemt bagerst i skabet efter en enkelt sæson, men i stedet kan bruges igen og igen.

Love & Divine har skabt et brand, der appellerer meget til de danske kvinder, der er interesserede i trends og nyheder inden for modebranchen. Love & Divine har rimelige priser, lækre kvaliteter og en sans for spotte nye tendenser, få inspiration fra catwalken og tilføje et skandinavisk touch. De klassiske skjorter og bukser får nye smukke detaljer og farver, der passer til årstiden og moden. Detaljen er altid i fokus hos Love & Divine – om det så gælder en flæse, knap eller at finde det helt rigtige print. Når man køber sit tøj fra Love & Divine, er man sikker på at få tøj med komfortable pasformer i en god kvalitet, som samtidig er moderigtig og klassisk i udtrykket.

Forhandler I København og resten af Danmark

Vi er så glade for at kunne præsentere Love & Divine som et brand hos Me & the Met. Vi er altid klar online med de nyeste kollektioner og er altid klar til at hjælpe og guide vores kunder, så I kan få den bedste oplevelse.