Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

1-2 dages levering | Gratis levering på ordrer over 500 kr.

x

New Balance

I mere end 100 år har det amerikanske brand været leverandør af sneakers og sportssko til hele verdenen. Brandet startede i 1906 og er sidenhen blevet et verdenskendt brand med klassiske og kendte designs. Mærket sælges i dag i mere end120 lande og har virkelig formået at gøre sig genkendelige. Du er i dag ikke i tvivl når du ser et par New Balance sko.

Selv siger brandet at deres overordnet job er, at hjælpe både atleter, men også en hver mand eller kvinde til at nå deres mål. Så uanset om det betyder at hjælpe professionelle til at vinde medaljer, hjælpe folk til at nå en ny personlig rekord eller bare det at yde assistance til, at få folk til at leve et sundere og mere aktivt liv.

New Balance er den perfekte kombination af det praktiske og moderigtig. Brandet giver os lækre og behagelige sko som følger tidens tendenser. Sådan mener også den verdens kendte supermodel Heidi Klum, som ligger ansigt til mærket og er inde over deres kollektioner. Hun vil bringe catwalken til løbebåndet. Hun er inspireret af diverse silhouetter, forme og designs, som man normalt ikke vil finde i work-out afdelingen. Samtidig vil hun inspirere en hver kvinde til at se motion som en del af det daglige liv.

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

5 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter faldende

New Balance går ikke på kompromis med kvaliteten og stræber altid efter at give os det bedste af det bedste. Det sørger deres store Know-how i kombination med deres kreative evner for. Deres perfekte mix mellem mode og funktion skal netop give dig den tekniske performance, du har brug for, samt den style du selv ønsker.

En styrke virksomheden besidder udover kvalitetsbevidstheden er evnen til at designe fashionable sneakers. Især i valget af farver er New Balance helt fremme og man ser oftest kollektioner fyldt med gummisko i alverdens flotte farver i cool prints.

Kollektionerne er altid meget alsidige. Så hvad enten du er til farverige sneakers eller de klassiske sportssko, så er der noget for enhver smag! Du kan her hos Me & the Met finde dine yndlings sneakers fra New Balance.